banner red

Medlemsträff-premiär i Tumba!

Då så! På torsdag, 23 april, blir det premiär för medlemsträff också i Botkyrka kommun igen, som komplement till de etablerade i Huddinge. För att bli ett komplement även för den som aldrig kan komma loss en måndag blir detta också en annan veckodag, och valet föll alltså på torsdagar. Om man kan och vill och orkar är man givetvis alltid välkommen både i Huddinge och Tumba. :-)

Lokal för de nya medlemsträffarna i Tumba blir Restaurang Orren på Gröndalsvägen 12A precis intill Tumba Centrum. Går du ut ur Tumba Centrums uppgång i samma ände som ICA och Systembolaget, med rullband upp mot utgången, så kommer du rätt.

karta centrum

Vi håller en uppsamling vid porten från ca 18.50 till strax efter 19.00.
Har du möjlighet att komma först senare kan du ringa vår kontakttelefon 076-769 15 10 för att bli insläppt i porten, alternativt kan du gå runt huset (uppför en stig till höger om det), så att du kommer runt till restaurangens uteservering, så kan du komma in den vägen.

Resterande datum under våren är därmed Huddinge 4 maj och 1 juni, Tumba 23 april och 21 maj. Samt träffarna för dig med egen diagnos hemma hos undertecknad, "fredag hos Pemer", en gång till i vår, 15 maj.

Varmt välkommen! Väl mött!

För styrelsen Attention Huddinge-Botkyrka-Salem

Anders Pemer, ordförande