banner green

Attention Huddinge-Botkyrka-Salems kontaktsida

Hej!

Vår egen hemsida: www.attention-hubosa.se

Vi har träffar för våra medlemmar, och andra intresserade, på måndagar en gång i månaden i Huddinge, NPF-gympa på torsdagar under vår och höst i Huddinge, är med och arrangerar föräldraträffar i Salem och i Stuvsta, och vår ordförande håller träffar för vuxna med egen diagnos i sitt hem i Vårsta.

Vi är en liten lokalförening med en liten skara aktiva, så vi prioriterar att hålla föreningen och dess naturliga kärnverksamhet igång, dvs ett grundutbud av regelbundna medlemsaktiviteter och att vi tar plats i brukarråd i våra kommuner. Så mycket mer finns det helt enkelt inte engagemang över till hos oss, så vi är alltid glada över fler aktiva!

Använder du Facebook finns vi där, med dels en grupp och dels en gilla-sida. Vi har även ett oregelbundet använt Twitter-konto.

Vi samarbetar med länets övriga lokalföreningar för att på bästa möjliga sätt möta olika behov och önskemål från er som medlemmar och intressenter.

Alla är välkomna!

Oavsett vilken lokalförening du är medlem i är du välkommen att delta på de olika öppna medlemsaktiviteterna, föreläsningar och utbildningar som erbjuds om inte annat anges.

Aktiviteter, föreläsningar och utbildning som tillhandahålls av de olika lokala föreningarna i Stockholms län hittar du nedan:

 

 


Kontakt:
Telefonsvarare 076-769 15 10

Kontaktadress:

kontakt@attention-hubosa.se

www.attention-hubosa.se